ECHIPAMENTE

Mașini profesionale de spălat

Tehnologia mașinilor de spălat vase profesionale implică mult mai mult decât doar spălarea vaselor murdare. Fiecare are propriile cerințe specifice când vine vorba de mașinile de spălat vase comerciale, iar ceea ce facem noi atât de special este capacitatea de a veni cu soluțiile tehnologice potrivite pentru a răspunde tuturor acestor nevoi diferite.

Mașini de spălat veselă, amplasare sub tejghea

Noua generație de mașini de spălat vase M-iClean U oferă spectrul complet al tehnologiei inovatoare de spălare a veselei. În formă optimizată,  caracteristicile dovedite sunt păstrate, precum conceptul de operare intuitiv și tehnologia inteligentă de auto-monitorizare.

Vine la pachet cu o mulțime de lucruri sunt noi: MODUL GiO și componente pentru deconectarea rețelei, cu o nouă tehnologie și un nou nume – ComfortAir – menționțând numeroase avantaje: cu până la 80% mai puțin abur , cu până la 21% mai puține costuri de operare , rezultă o uscare incredibilă și toate acestea într-un timp record. Pentru a fi mai precis, cu 30 de secunde mai repede decât predecesorul său .

Panou digital

Claritatea este prioritatea numărul unu. M-iClean este extrem de fiabil și ușor de utilizat: funcționează după culori.
Orice parte a mașinii care este colorată albastru sau iluminată
în albastru poate fi atins, operat sau curățat. Aceast cod al culorilor previne operatorul de erorile și întreruperile accidentale
la procesul de spălare.

Ecranul din sticlă luminat in culoarea albastră arată doar funcțiile exacte care pot fi îndeplinite în acel moment specific în timp.
Iar bara dinamică albastră de progres indică clar cum
o mare parte din ciclul programului a fost deja finalizat.
Componentele albastre din interiorul mașinii, cum ar fi filtrul practic M-iClean, sunt componentele care pot fi cu ușurință
verificat sau curățat de operatorul mașinii.

Mașini de spălat vase tip hota

Ideal pentru spălătorii mari și spații de lucru limitate: mașina de spălat vase tip M-iClean HM cu capotă are o înălțime de trecere de 505 mm și o dimensiune mică a raftului de 500 x 500 mm.

Think big si alege modelul M-iClean HL. cu capotă are o înălțime de trecere de 560 mm si o dimensiune a raftului de pană la 650 x 500 mm, modelul .

Indiferent ca e mare sau mic modelul M-iClean HXL oferă capacitate de două ori mai mare facând totul mai igienic si mai strălucitor, cu două rafturi de 500 x 500 mm si o înăltime de trecere de 505 mm.

Ergonomic

Cand vorbim despre ergonomie, mașina de spalat vase M-iClean H este dovada. Se deschide și se închide cu o simplă atingere din partea operatorului. Aceste modele sunt silențioase, de încredere și fără efort.

Conceptul ergonomic al M-iClean H protejează sănătatea angajaților, economisește timp și creează un mediu de lucru mai bun. Nu mai este nevoie de încărcarea și descărcarea sau răsucire incomodă, fără timp de așteptare inutil, făra aplecare sau îndoire.

Nu vei mai fi nevoit sa lustruiești vreo data. Masa de uscare opțională este soluția inteligentă pentru încărcare și descărcare mai rapidă a veselei.

Mașini de spălat ustensile

Avantaje:

 • Rezultatele spălării de primă clasă cu utilizarea minimă a apei
 • Costuri de funcționare ultra-mici cu sistemul de filtrare a apei AktivPlus
 • Recuperarea căldurii plus o reducere de 80% a producției de abur pentru o climă interioară mai bună
 • Rezultate de spălare strălucitoare cu modulul GiO
 • Interfață infraroșie încorporată pentru transfer facil de date
 • Funcție de auto-curățare integrată
 • Buton separat pentru deschiderea și închiderea hotei
 • Butonul de pornire a programului poziționat la o înălțime ergonomică confortabilă

Mașini de spălat cu bandă

Avantaje:

 • Spălare rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor
 • Nu este necesară manipularea manuală a tăvilor datorită transferului de la transportor
 • Sistem de spălare puternic pentru un rezultat maxim de curățare deasupra și sub tăvi
 • Rezultate de uscare de primă clasă
 • Dispozitivul de stivuire permite schimbarea rapidă și sigură a stivelor de tăvi fără întreruperi

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.