COMPLEMENTARE

Accesorii Bucătarie & Restaurant

Tacâmuri

Când cumpărăm tacâmuri de inox, este important să întelegem diferența dintre calitatea inoxului 18/10 și 18/0. Specificațiile 18/10 și 18/0 sunt cifre ce ilustrează procentajele de crom și nichel prezente în inox. Cromul este un metal dur care ajută la sporirea duritații produsului. Nichelul este un element metalic argintiu care ajută la creșterea rezistenței la coroziune. Inoxul 18/10 are 18% crom si 10% nichel în compoziție, în timp ce inoxul 18/0 conține 18% crom și 0% nichel. Pentru a întelege diferenta:

18/10
Luciu strălucitor
Material rezistent la rugină
Rezistență
Ușor de întretinut
18/0
Luciu ușor
Nu conține nichel
Design economic
Tendință de pătare

Veselă

Vesela pune în valoare un produs de calitate. Asemenea tacâmurilor, sunt accesorii pe care clientul le atinge, le vede și le folosește activ. Comercializăm veselă realizată din porțelan 100%: farfurii fel principal, aperitiv, paste, platouri, boluri ciorbă, salate și multe altele pentru care garantăm continuitatea modelelor.

Pahare

Paharele utilizate pentru servirea vinurilor, a cocktail-urilor de specialitate sau a băuturilor mixte iși pot pune amprenta asupra imaginii barului tău. La noi găsești o gamă completă de tipuri de pahare „ must have ” pentru baruri si restaurante, dedicată exclusiv segmentului HoReCa.

De la pahare fară picior pentru bar, pahare de whiskey, pahare de shot, pahare de cocktail, pahare de gin, pahare si halbe de bere, pahare de limonadă, apă sau racoritoare, pană la pahare cu picior pentru șampanie, pahare de vin, pahare de coniac, pahare de martini, pahare de margarita, pahare de lichior sau pahare de frappe.

Accesorii bucătărie

Gătește furtunos în bucătărie cu vase și accesorii de calitate care combină forma cu funcționalitatea și sunt o plăcerea de a utiliza in fiecare zi. La noi gasești o gamă largă de accesorii realizate din inox precum: cuve GN, tăvi, oale, tigăi, cratiți, strecurători, polonice, spumiere, cuțite și multe altele

Accesorii pentru masa

Pe lângă preparatele și recipientele din care sunt servite acestea, o masă ar fi incomplet utilată fără accesorii destinate acesteia.
Pornind de la placemat-uri și suporturi de șervețele, mai apoi ajungând la suporturi de lumânări și vase pentru flori, ajungem la concluzia că toate joacă un rol hotărâtor atât în ceea ce privește estetica unei mese, dar si ușurința cu care este prezentată si servită aceasta. In categoria dedicată accesoriilor de masă întâlnim: vase pentru flori, stick, placemat-uri, table runnere, suporturi șervețele și suporturi lumânări cu diferite finisaje arămii sau argintii.

Naproanele și suporturile pentru farfurii, sunt făcute din polipropilenă care este rezistentă la zgârieturi și ușor de curătat. În funcție de articolul selectat, accesoriile pot fi albastre, negre, argintii, arămii și aurii .
Accesoriile pentru masă iși gasesc utilizarea in locații de tip horeca.

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.