ECHIPAMENTE

Bucătării Profesionale

Linie 650 – ideală pentru locațiile mici (fast-food). Linie 700 – ideală pentru locații medii (restaurante, mic dejun, etc.). Linie 900 – ideală pentru locații mari (cantine, restaurante mari etc.). Linie 1100 – ideală pentru locații mari unde spațiul destinat bucatariei este mic.

Mașini de gătit

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Panoul de comandă al aragazului format cu butoane înclinate spre operator.

Arzătoare superioare nichelate cu flacără stabilă. Supapă de siguranță termocupla cu lumină pilot. Grătare de arzător din fontă emailată negru rezistente la acid, cu raze lungi, adecvate pentru susținerea vaselor și a tigailor mici.

Mașini de gătit cu plită

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Placă și inele centrale din fontă. Arzător de oțel controlat prin supapă de siguranță termocupla. Brichetă electrică Piezo Reglarea temperaturii pe plăci, cuprinsă între 50 și 450 ° C. Supapă de siguranță termocupla cu lumină pilot. Model deschis cu flacără: arzătoare de 3,5 și 5 kW.

Mașini de gătit cu 4 zone - suprafața unică

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Încălzirea pentru fiecare zonă se realizează cu elemente radiante controlate de un termostat de siguranță. Temperatura controlată prin termostat cu o gamă cuprinsă între 50 și 400 ° C.

Mașini de gătit electrice

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Panoul de comandă al aragazului format cu butoane înclinate spre operator. Placă pătrată versiunea 220×220 și 2,6 kW. Comutator selector 7 poziții pentru a regla și regla încălzirea.

Mașini de gătit vitroceramic

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Panoul de comandă al aragazului format cu butoane înclinate spre operator. Plăci rotunde versiunea 220 mm diametru și 2,6 kW. Placă pătrată versiunea 220×220 și 2,6 kW. Comutator selector 7 poziții pentru a regla și regla încălzirea.

Mașini de gătit cu inductie

Carcasă exterioară și picioare din oțel inoxidabil. Înălțime de birou reglabilă de la 840 la 900 mm. Tablouri de bord în formă, cu controale înclinate spre operator. Blat din ceramică de sticlă neîntreruptibilă. Fiecare zonă de gătit este marcată cu o serigrafie circulară. Încălzirea obținută cu o inductanță echipată cu un dispozitiv care detectează prezența vasului de gătit pe zona de gătit și activează / dezactivează automat încălzirea și dispozitivul împotriva supraîncălzirii. Putere 5 kW fiecare zonă

Bain Marie

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Tigaie potrivită pentru a conține boluri cu o înălțime de 150 mm. Partea inferioară falsă perforată pentru suportul destinatarilor. Reglarea temperaturii de la 30 ° la 90 ° C. Bol echipat cu dispozitiv de preaplin. Încălzitor blindat montat pe exteriorul vasului.

Grătare

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Placă fierbinte încastrată, cu 40 mm mai mică decât suprafața blatului de lucru. Suprafata placa calda emailata, cu placaj crom lustruit dur, disponibilă în versiuni netede, cu nervuri sau mixte. Înclinarea plăcii cu 10 mm în față. Sertar mare pentru grăsimi. Model electric: încălzitoare incoloy blindate. Temperatura controlată termostatic variază între 110 și 280 ° C. Termostat de siguranță.

Grătare cu roca

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Sertar de grăsime detașabil sub elementele de încălzire. Fiecare zonă de gătit este încălzită de un arzător din oțel inoxidabil. I este reglat folosind un robinet de siguranță cu termopar, cu aprindere electrică piezo. Modulul 80 are două zone de gătit.

Grătare cu apa

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Elemente de încălzire cu secțiune ovală pentru gătit direct, realizate cu AISI 304, concepute pentru alimente. Tava GN 1/1 pentru modelul 400 și tava GN 2/1 pentru modelul 800 cu funcție de umidificator și tavă de grăsime detașabilă în scopuri de curățare. Temperatura controlată cu dispozitiv de reglare a energiei. Elementele de încălzire instalate pe un suport de înclinare și menținute în poziția lor de lucru sau de curățare cu un știft de blocare.

Tigăi basculante

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Capac puternic de echilibrare cu pereți dubli, oală de gătit din oțel inoxidabil AISI 304 de 1,5 mm grosime, cu fundul din fier. Temperatura de gătit controlată termostatic variază între 100 și 280 ° C. Încălzitoare incoloy blindate pentru operații de gătit.

Mașini de gătit paste

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Tigaie din oțel inoxidabil AISI 316 mulată cu margini rotunjite pentru a garanta o rezistență maximă la coroziune. Operațiuni de încărcare a apei rapide sau lente controlate cu electrovalve. Distribuitor de apă din oțel inoxidabil și unitate de evacuare a apei la nivelul solului. Manostat de siguranță pentru a evita operațiile de încălzire atunci când nu există apă în vas. Încălzitoare blindate din oțel inox AISI 304 poziționate în vas pentru operații de încălzire; poate fi rotit cu 90 ° pentru a permite curățarea.

Friteuse

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Tigaie din oțel inox AISI 18/10, cu zonă rece și spumă. Robinet de evacuare ulei. La cerere, vasul de picurare cu ulei este disponibil. Termostat de siguranță (230 ° C) pentru a preveni supraîncălzirea uleiului. Încălzitoare blindate din oțel inox AISI 304 poziționate în vas pentru operații de încălzire; poate fi rotit mai mult de 90 °.

Marmite

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Tigaie din oțel inoxidabil AISI 316 mulată cu margini rotunjite pentru a garanta o rezistență maximă la coroziune. Operațiuni de încărcare a apei rapide sau lente controlate cu electrovalve. Distribuitor de apă din oțel inoxidabil și unitate de evacuare a apei la nivelul solului. Manostat de siguranță pentru a evita operațiile de încălzire atunci când nu există apă în vas. Încălzitoare blindate din oțel inox AISI 304 poziționate în vas pentru operații de încălzire; poate fi rotit cu 90 ° pentru a permite curățarea.

Multifuncționale

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Tigaie din inox AISI 304. Operațiile de încălzire sunt efectuate de încălzitoare blindate montate sub baza tigaiei. Temperatura controlată termostatic este cuprinsă între 50 și 300 ° C.

Menținut la cald

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Înălțimea de lucru reglabilă, cuprinsă între 840 și 900 mm. Încălzirea cu ajutorul unui element de încălzire cu infraroșu superior și cu un element inferior situat sub puțul de încălzire. Reglarea termostatică a temperaturii (30-90 ° C).

Elemente neutre

Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Model cu sertar: sertare pentru conține boluri cu max. înălțime de 150 mm, șine de sertar fixe.

Mașini de gătit cu wok

Carcasă exterioară și picioare din oțel inoxidabil. Tablouri de lucru cu grosimea 20/10 cu 550×520 mm sau 950×520 mm pentru gama 700. Scurgere din spate dreapta cu un diametru de 22 mm, configurat pentru conectarea la pământ. Cu extragere pentru colectarea grăsimii (capacitate de aproximativ 2/3 lt).

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.