MOBILIER

Bar și Terasă

Baruri modulare

Barurile modulare sunt adevarate opere de artă datorită detaliilor atent finisate și designul rafinat. Astfel barurile noastre creează locații unice din punct de vedere estetic și totodată extrem de funcționale. Designul avangardist, tehnologia de top și calitatea materialelor sunt caracteristicile principale ale barurilor pe care le comercializăm.

Fiecare model este modular și poate fi adaptat cerințelor specifice oricărui spațiu. Alegeți dintr-o gamă variată de baruri profesionale și mobilier bar, ideale pentru orice pub, bar, club, cafenea sau restaurant.

Mobilier pentru bar și pub

Pentru a etala frumusețea mobilierului specific spațiilor de tip bar sau pub, recomandăm acele scaune înalte, mese de bar și fotolii care pun in valoare stilul spațiului tău. Prin finisaje diverse și tapițerii de calitate, personalizarea spațiilor devine ușoara. La comandă, putem construi baruri personalizate, retrobaruri și placări de pereti din lemn, metal, corian, MDF sau lemn multistratificat.

Oferim o gamă largă de modele și materiale, de la scaune de lemn cu tapițerie până la scaune înalte de bar constituite dintr-un cadru de oțel cromat și corp din policarbonat. Putem construi, de asemenea, un melanj armonios de stiluri, îmbinand, spre exemplu, mese din materiale moderne cu scaune din lemn curbat sau banchete modulare.

Mobilă pentru bar/pub

Pub-urile cu design clasic pot opta pentru scaune din lemn curbat sau scaune înalte cu tapițerie asociate cu mese de lemn cu picior central, mese cu 4 picioare sau blaturi de masă din lemn masiv cu picioare din fontă și inox.

Pentru barurile moderne, pentru a pune accent pe design și functionalitate, recomandam piese de mobilier luminoase, combinații de lemn cu materiale plastice, canapele cu tapițerii și forme îndrăznete, elemente care vor scoate din anonimat orice spațiu interior.

Echipamente bar

Acum puteți să vă dotați barul cu echipamente de calitate ce vă vor scuti de o serie de cheltuieli inutile precum cumpărarea de gheață și stocarea ei, consum excesiv de apă la spălare etc.

În gama noastră de produse găsiți: vitrine frigorifice under-counter, mașini de cuburi de gheață, mașini de spălat pahare, espressoare, rășnițe pentru cafea, blendere, aparate frappe, storcătoare pentru legume și fructe, storcătoare pentru citrice, mașini pentru lustruit pahare și alte echipamente specifice.

Toate aceastea vă vor ușura munca, vor eficientiza consumul de apă, curent și electricitate.

Accesorii bar

Oferim accesorii de calitate pentru cei mai exigenți barmani. Latiere, măsuri de bar, lingurițe cocktail, presărători, cântare gramaj, sertare debarasat zaț, shakere, pourere, tampere, etc.

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.