MOBILA

Bufet

Linie Autoservire

Elegante și practice, liniile de autoservire tip bufet sunt destinate sălilor de mese din hoteluri, dar si autoservirilor și restaurantelor. Realizate din combinații de lemn și inox, modulele de servire tip bufet pot fi folosite atât în linii de self-service cât și ca elemente singulare. Modulele de servire tip bufet sunt disponibile într-o varietate de tipuri și dimensiuni putând fi adaptate perfect oricărui spațiu de servire.

Vă oferim echipamente self-service tip bufet cu prețuri bune și promoții la orice utilaj linie autoservire sau modul de servire achiziționat. Liniile de autoservire tip bufet și modulele de servire pe care le comercializăm sunt ideale pentru orice investitor care dorește să beneficieze de un raport calitate pret excelent.

Mic dejun

O aranjare frumoasă a liniei de buffet pentru micul dejun atrage privirile clienților și lasă impresia de profesionalism. Expozitoarele pentru buffet comercializate de noi pun în valoare calitatea serviciilor oferite.

În oferta noastră veți găsi chafing dish-uri, distribuitoare de cereale, distribuitoare de sucuri, percolatoare, cafetiere, fructiere și multe alte produse specifice.

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.