POVESTEA NOASTRA

Despre Noi

Despre Compania Noastra

Pro Horeca are o experiență de peste 16 ani in vanzari, importuri si furnizarea de asistența tehnică in domeniul utilajelor si echipamentelor din sectorul HORECA.

Înfiintata în anul 2004, Pro Horeca SRL este o firma cu capital privat integral românesc ce își desfășoară activitatea în domeniul dotării cu echipamente și accesorii profesionale pentru hoteluri, restaurante și activități de alimentație publică.

Pro Horeca operează pe piață folosind propria echipă de vânzari, un colectiv tânar generator de idei constructive, aflat in permanentă interacțiune si urmând satisfacerea in totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

Pro Horeca dispune de personal de specialitate cu o solidă pregatire profesională experimentată si motivată de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Partea de instalare și service a echipamentelor furnizate de Pro Horeca este asigurată și dispune de personal specializat și logistica necesară pentru instalare, intreținere si service pentru toate echipamentele vandute in timpul și post garanției.

Va asigurăm devotamentul nostru pentru servirea clienților cu cele mai bune echipamente și servicii posibile.

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență de care beneficiază clienții societății, o reprezinta faptul că Pro Horeca SRL a implementat și menține în prezent un sistem de management a calității care îndeplineste condițiile standardului SR EN ISO 9001:2015.

Prin proiectarea și implementarea unui sistem de management al calității se asigura aplicarea unui ansamblu de acțiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerințelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Pro Horeca este dealer autorizat în România pentru o parte din cei mai importanți furnizori de echipamente din industrie:

Olis – Italia
Tecnoeka – Italia
Zanolli – Italia
Imesa – Italia
Frigomeccanica – Italia
Nardi – Italia
Pedrali – Italia
Faema – Italia
Enofrigo – Italia
Bambas Frost – Grecia
Infrico – Spania
Aristarco – Italia
Sammic – Spania
Santos – Franța
Stalgast – Polonia
Pira – Spania
Dynamic – Franța